петък, 11 февруари 2011 г.

Лекция на д-р Беван Морис в София

Съобщение от офиса на Трансценденталната Медитация в София:

В София гостува д-р Беван Морис – един от най-приближените на Махариши Махеш Йоги. Той ще изнесе СПЕЦИАЛНА ЛЕКЦИЯ– понеделник 14 ФЕВРУАРИ от 19:30 часа. Зала в „Централен дом на архитекта” Ул. Кракра № 11, етаж 2 
Вход свободен
ТЕМА:
„Последните желания на Махариши за света и актуални новини за ТМ движението”

За нас е удоволствие да Ви поканим на специална среща в Зала 2 – „Централен дом на архитекта” в София, на която ще ни гостува д-р Беван Морис, Министър председателя на Глобалната страна за световен мир и Президент на Махариши университета по мениджмънт във Феърфилд, щата Айова, САЩ.

Д-р Морис е подготвил невероятна лекция за постиженията на Махариши и за движението на Махариши в наши дни с презентация на стотици уникални снимки.

През последните 40 години д-р Морис работи съвместно с Махариши, който го нарича „най-изтъкнатия педагог”. Той е обаятелен лектор, който познава движението на Махариши във всяка точка на света. Пътува непрестанно, като наскоро посети Китай, Индия и Англия.

Тема на лекцията е „Последните желания на Махариши за света”.

Д-р Морис ще говори още за това какво се случва в ТМ движението днес:
  • Напредъкът в Индия за създаване на глобална група за непобедимост и други новини от Индия за групата от Ведически пандити и Пуруши;
  • Световният отзвук за Образование основано на съзнанието и промените, настъпващи в световното съзнание; 
  • Махариши Апаурушея Бхашия, Йогическото летене и световната промяна в курса на времето
Срещата с д-р Беван Морис е също така една уникална възможност да чуеме и задълбочени преживявания на медитатори, които са достигнали по-високи нива на съзнание. Това ще обогати и задълбочи нашето разбиране за собствените ни преживянания и напредък в практиката по ТМ.

С радост Ви очакваме на срещата, която се очертава като изключителна.

Донка Ходжева
ТМ център – София
Адрес: Ул. „Чаталджа” № 20, Офис 2
Телефони за контакт
0887 919 780
02/ 981 54 81
02/ 944 17 20

Е-mail: tmcentre.bg@gmail.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар