събота, 8 януари 2011 г.

Трансценденталната Медитация в бизнеса: Споделено от бизнесмени

“През годините ми в бизнеса ТМ беше за мен истинско конкурентно предимство. Имам умствената яснота и будност както за остър като лазар фокус върху детайлите, така и за широко възприятие."
Стив Рубин, президент на United Fuels International, Inc.


"Ключът към успеха в днешния свят преди всичко останало е иновацията и творчеството. Ако създавате продукти и услуги, които са недвусмислено по-добри от тези на вашите конкуренти, ще успеете в днешния свят. Да притежаваш умението да подобряваш своята собствена съзидателност, както и тази на собствените ти служители за мен е основната отговорност на мениджъра във фирмата. Трансценденталната медитация позволява на съзидателността да се усъвършенства по-добре от всичко друго, което съм срещал."
Бъртон А. Дол, бивш прeзидент на "Puritan-Bennett", водещ производител на респираторни апарати

"В много научни изследвания е доказано, че Трансценденталната Медитация е най-ефективната техника за намаляване на стреса и възобновяване на баланса на биохимията в тялото, за да получим подобрено физческо и умствено здраве. Това беше установено от изследване, показващо че практикуването на ТМ намалява използването на здравна помощ с 50%. Поради ползите от ТМ програмата за предотвратяване на болестите, препоръчвам тази техника да се покрива от всички здравни осигурители. По този начин можем да предотвратим всички приближаващи заболявания, които са особено скъпи - не само финансово, но и поради човешката болка и страдание."
Проф. Д-р Хари Шарма, Бивш директор по превенция на рака и изследванията на природните продукти, департамент по патология, Държавен медицински университет на Охайо

"Моята практика на техниката на Трансценденталната Медитация ми даде цялостно възприятие на картината. В бизнеса винаги съм бил силно фокусиран върху целите си. Сега с разширеното си съзнание, получено чрез програмата по трансецендентална медитация съм способен да бъда по-отворен и гъвкав в подходите си за постигане на моите цели. В личния си живот чувствам, че съм много по-интегриран и осъществен човек."
Том Гоулд, президент на Younkers Inc - верига от 53 модни магазина в средния запад на САЩ
"Повече от половината от работната ни ръка практикува програмата по Трансцендентална Медитация и ефектът от това е просто поразителен. Сега сме по-ефективни,, по-производителни и по-печеливши от когато и да било. Атмосферата в офиса е много по-спокойна отколкото в други фирми, но в същото време въздуха e изпълнен с творчество и динамизъм. Отдавам на тази програма бързия успех на нашата фирма и я препоръчвам на всеки един в бизнеса."
Фред Гратсон, бивш президент на Telegroup Inc, една от най-бързо развиващите се телекомуникационни фирми в САЩ

Няма коментари:

Публикуване на коментар